Kitaplar;
Rant ve Savaş Kıskacında Türkiye Ekonomisi, Öteki Yayınları, 1998, Ankara Soğuk Cam, Kardelen Yayınları,2004, İstanbul Düşlerin Ezgisi, (Editör), kardelen Yayınları, 2006, İstanbul Dağ Medeniyeti (Anti-Tahakküm), Babek Yayınları, 2015, İstanbul Medeniyet Öyküleri, (Editör), Babek Yayınları,2015, İstanbul
Tiyatro Oyunları;
Meçhulün Faili 2004 Ankara
Çetin Ceviz 2014 İstanbul

Filmler;
Eşa Şewate / Yanık Sızısı 2006 (short Film)
Zaroken Axa Qelişi / Çatlamış Toprağın Çocukları 2008 (Documentary)
Siwarw Şin / Mavi Ring 2013 (Fiction Film)
Berroj / Sabaha Doğru 2015 (Documentary)

Diğer Filmografi;
Şafağın Göz Yangını 2005 Documentary – Metin Yazarı, Danışman
Üç Öykü Üç Direniş 2008 Documentary – Metin Yazarı
Game Over 2008 Short Film – Aktor and Producer
Bu Kapıdan Sonra 2009 Short Film – Montage
Beyaz Poşet 2014 Short Film – Montage
Döngü 2015 Short Film – Montage
Şeker Tadı 2016 Short Film – Supervizor and Montage